Back to school!! De Kinderrugzak.

Sass en Belle kinderrugzak

Hiro de Vos van Sass & Belle

Nog even en dan zullen in het hele land de zomervakanties op hun einde lopen. Voor het ene gedeelte van Nederland wat sneller dan voor het andere, maar het zit er in ieder geval bijna op. De wekkers worden weer gezet en het ritme moet er weer in. Dat zal niet altijd even makkelijk zijn! Of je kindje nou naar de basisschool gaat of het ritme weer gaat oppakken op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal.

Niks zo lastig om na een heerlijke, lome vakantie het dagelijkse ritme weer op te pakken. Ook niet ieder kind zal weer staan te springen om de schoolbanken in te gaan. Terwijl anderen eigenlijk niet kunnen wachten. Hoe dan ook, het zal even schakelen worden.

Maar het leuke van het nieuwe schooljaar is natuurlijk nieuwe spulletjes! Van de meest gave schooloutfits, comfortabele, maar stoere stappers tot hippe schooltassen en trendy lunchboxes. De keuze is reuze! Graag helpen we je dan ook op weg, zodat jouw kindje straks goed voor de dag het schoolplein oploopt!
Vandaag; de kinderrugzak.

De Kinderrugzak

Kinderrugzakken

Kinderrugzakken Sass & Belle

Onmisbaar en ontzettend leuk om samen met je kind uit te zoeken is een rugzak. Is jouw kindje gek op dieren, neem dan eens een kijkje bij de fantastische rugzakken van Sass & Belle. Ga voor Aiko de panda, Hiro de vos of juist Nori kat. Zijn ze niet geweldig?

Let bij het uitzoeken van een rugzak of deze groot genoeg is voor datgene dat mee moet. Eet jouw kindje tussen de middag thuis, of moet ook de lunch mee? Stem daar de keuze van je kinderrugzak op af. Hiermee voorkom je dat je kind straks met twee tassen op pad moet of juist veel te veel ruimte over heeft en met een onnodig grote tas loopt.

Hoe groot moet een kinderrugzak zijn?

Voor de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf is een stuk kleinere rugtas eigenlijk veel praktischer. Wij zijn gevallen voor deze Flamingo rugzak. Is hij niet gaaf?!

Rugzak flamingo

Kinderrugzak Flamingo

Als je jouw kindje wilt leren dat jij geen pakezel bent en dat het dus zijn/ haar eigen rugzakje moet dragen, kies dan voor een rugzak en niet voor een schoudertas. Deze zien er vaak leuk uit, maar zijn helemaal niet zo praktisch helaas.

Zoals je misschien al weet, krijgen kinderen ladingen werkjes, knutsletjes en papieren met informatie mee naar huis. Een leuke oplossing kan zijn om te zorgen dat je kindje altijd een apart tasje bij zich heeft. Deze stop je bijvoorbeeld standaard in de luizenzaak van je kind, hang je aan de kapstok of doe je in de kinderrugzak. Ideaal daarvoor zijn deze canvas kindertassen van Bandjo. Heb jij ze al gezien? Te schattig en ook nog eens goed voor het milieu :).

 

 

Kindertas Bandjo kat

Bandjo kindertas geel kat

Kindertas mint hond Bandjo

Bandjo kindertas mint hond

Kindertas Bandjo roze varkentje

Bandjo kindertas roze varkentje

Follow us!

PinIt