Babykamer Mint Grijs

Babykamer Mint & Grijs, momenteel nog steeds een populaire combinatie in de babykamer.

Mintgroen in de Babykamer, een mooie trendy kleur die zich gemakkelijk laat combineren met andere kleuren. Mintgroen is een mooie zachte pastelkleur en kan heel leuk zijn voor zowel jongens baby’s en meisjes baby’s. Leuk te combineren met lichtgrijs. Je kunt met deze 2 kleuren een heleboel kanten uit. Zo maak je de leukste mintgroene babykamer. Een mintgroene babykamer is momenteel helemaal van nu, de trend zet zich goed door en wij verwachten dan ook dat er nog lang mintgroene babykamer accessoires en babyspullen blijven komen.

Babykamer mint en grijs

Babykamer mint en grijs

Mintgroen & Grijs

Babykamer in grijs met mintgroen. Leuk voor zowel jongetjes als meisjes. Grijs is reeds een hele bekende kleur om te

Woodland kinderkapstok

Kinderkapstok Woodland Mint

gebruiken in de babykamer. Zeker voor jongetjes kun je hier leuk veel mee combineren, zo zijn er grijze babykamers met sterren en met uiltjes. Maar ook voor meisjes kun je grijs leuk gebruiken. Wat dacht je van deze combinatie van grijs met mintgroen. Wordt het kleintje in je buik een jongetje, kies er dan voor om meer grijs naar voren te halen. Combineer een mooie grijze muur met wit houtwerk en mintgroene babykamer accessoires. Zo zijn er voor jongetjes leuke grijze aankleedkussenhoezen, maar ook zo’n zilver kleurige paddenstoel lamp staat super leuk in de babykamer met mint en grijs. Denk ook aan een mooie kinderkapstok in de kamer, heel erg handig om de hydrofiele luiers aan op te hangen, of dat schattige baby badjasje!

 

Mintgroene babykamers accessoires

Voor meiden kijk je eens goed rond voor babykamer accessoires in mintgroen. Zo zijn er hele leuke pompoms te

Wooly lamb poster

Poster Wooly Lamb

verkrijgen bij diverse shops. Combineer eens met oud roze. Maar ook is het leuk om muurstickers op de muur te plakken in grijs of mintgroen. Kies voor een muur in mintgroen voor meisjes. Wellicht vind je zelfs een mooi behang wat er bij past. 1 strook behang achter de commode geeft een super hip effect.

 

Leuk om alles te combineren met de hydrofiel luiers van Jollein met mintgroene uiltjes. Ook al liggen ze meestal in de la, is het toch leuk om deze in een bijpassende kleur uit te kiezen. Mooi op de muur is zo’n schattige poster van Wooly lamb of een of meerdere posters bij elkaar van Mimirella. En als echte eyecatcher hang je een wandplank aan de muur waarop je mooie accessoires kan etaleren of een paar mooie kraamkado’s, bijvoorbeeld dit tipi wandplankje.

 

tipi wandplank mintgroen

Tipi wandplankje PSikhouvanjou

Follow us!

PinIt