Jongens speelgoed

DJECO Hamertje Tik Space

Jongens speelgoed, wat vinden jongens leuk om mee te spelen? Wij zoeken het voor je uit.

Als moeders van alleen maar meiden, betrapten wij onszelf erop dat we voornamelijk heel enthousiast zijn over.. je raadt het al, meisjes spullen. Nachtlampjes, kussentjes, poppen, noem maar op, wij vinden alles geweldig. Maar als je dan bij een vriendin op de koffie bent, met alleen maar jongens, dan gaat er echt een wereld voor je open! Jongens speelgoed als racebanen waar je je tussendoor moet manoeuvreren, schiet geluiden en een enorme dino onder een kussen op de bank, het is daar de normaalste zaak van de wereld. “Gaat het er hier altijd zo ruig aan toe?” vraag ik.. en aan de blik op het gezicht van mijn vriendin zie ik dat dit nog niks is.

Oke, tijd om me eens te gaan verdiepen in wat jongens nou leuk vinden, met welk jongens speelgoed spelen ze graag, wat doen ze op een regenachtige dag, en wat kun je ze aanbieden als je de Playstation en de Ipad zat bent.

Hamertje Tik

Wie kent het niet van vroeger, hamertje tik! Een geweldig bezigheidsspelletje, leerzaam en goed voor de fijne motoriek. In de hamertje tik van Djeco speelgoed zitten 5 opdrachten om bijvoorbeeld een gave space shuttle te maken, of een brandweerauto. Gegarandeerd urenlang speelplezier, en een echte hamer is natuurlijk super stoer.

Hamertje tik voertuigen djeco

Magnetisch Visspel en Stickers voor jongens

 

Wat we ook super leuk vinden voor jongens speelgoed, is het magnetisch visspel van Djeco. Er zijn meerdere varianten maar die met de haaien en onderzeeërs is wel het gaafste voor jongens. Met twaalf verschillende figuurtjes om uit de zee te vissen en twee hengeltjes. Wie vangt de meeste haaien en redt de onderzeeërs?

djeco vissenspel haaien

Als je een jongen hebt die van knutselen houdt, dan zijn er genoeg leuke stickers te vinden , of sjablonen om bijvoorbeeld een stoere ridder te tekenen. Heerlijk samen kunstwerken maken!

 

DJECO Stickers voertuigen 160st. DJECO Vliegtuigen Vouwen

DJECO Ridders Sjablonen

 

 

 

 

 

Follow us!

PinIt