Hippe mat Zwarte oma fiets

Hip hoort natuurlijk helemaal bij ons, het zit hem in de naam denken we zo. Daarom waren we ook blij dat we deze hippe oma fiets mochten reviewen. Na een paar keer heen en weer te mailen was het zover. De fiets werd afgelopen dagen geleverd bij ons op kantoor. Een vriendelijk lachende chauffeur sjouwde de enorme doos de lift in en bracht hem naar de eerste verdieping voor ons. Heel fijn, dat scheelde weer voor de dames hier.

Fiets uitpakken

Toen begon het, de fiets moest uitgepakt worden. Deze oma fiets wordt namelijk geleverd als half bouwpakket. Het frame en achterwiel is 1 geheel, maar het fiets stuur, voorwiel, trappers en lampen moesten er nog aangezet worden. Als extra werd onze mooie zwarte fiets geleverd met een transport rek / bakkersrek net hoe je het wilt noemen.

Bij het open maken van de doos, galde er hier een heel hard oooohhh. Deze hippe oma fiets is namelijk mat zwart. En met het stevige dikke frame ziet dit er echt poepie chique uit.

Hippe oma fiets

Hippe oma fiets

Het in elkaar zetten zelf was niet echt aan ons besteed. Klein min-puntje hierbij was dat er geen gebruiksaanwijzing/volgorde informatie bijzat. Dus, werd er een manlief ingeroepen, lief geglimlacht en die ging aan de slag. Na wat gerommel in de gereedschapskist, een kop koffie en gesleutel, stond daar na zo’n 1.5 uur onze prachtige fiets midden in het kantoor. En ja…we hebben ook een rondje gefietst langs de bureaus.

En daar staat hij dan nu te pronken om lekker mee op de foto te gaan. Nog heel even mag hij blijven staan en zodra de kerstvakantie begint gaan we hem mee nemen en zal hij gebruikt gaan worden waar hij voor bedoeld is.

De fiets werd voor ons beschikbaar gesteld door Fietsen op Fietsen.nl. Een handig overzichtelijke webshop waarbij je echt mooie hippe fietsen kunt kopen voor een aantrekkelijke prijs. En niet alleen voor volwassenen zijn er leuke fietsen, maar ook voor je kroost kun je hier een hippe kinderfiets scoren. Zo zijn er voor jongens uber hippe beachcruisers, met cognac  kleurige zadels en witte frames. (zie jij je kleine vent hier al op rond gaan?)

En voor meiden vind je naast het assortiment kleurige roze kinderfietsen ook net zo’n hippe omafiets, dat is natuurlijk te schattig. Zie jij jezelf gaan? Samen met je minime op een hippe zwarte omafiets.

 

 

 

Follow us!

PinIt