LIEWOOD Bamboe servies

LIEWOOD hip bamboe servies

Het hippe en stevige bamboe servies van het Deense merk LIEWOOD is een echte aanwinst voor iedereen die van Scandinavisch wonen houdt! Het geweldige design en de prachtige kleuren, voor de kids geweldig, en eindelijk een kinderservies dat gezien mag worden!

Bamboe servies leopard LIEWOOD

LIEWOOD Leopard servies bamboe

LIEWOOD bamboe servies set

De bamboe serviesjes van LIEWOOD zijn prachtig om te zien, duurzaam en trendy. De kleuren zijn in ieder interieur te combineren, misschien zelfs wel met je eigen servies. Daarnaast zijn ze allemaal verpakt in een leuke kartonnen cadeau verpakking, en heb je meteen een setje compleet! Het setje bestaat uit een bordje, een bekertje, een kommetje en bestek! Daarnaast is er keuze uit verschillende gezichtjes op het servies, en diverse printjes. Een van onze favorieten is de Leopard print, een super gaaf servies met een stoere luipaard print, geweldig te combineren met andere artikelen uit de collectie van LIEWOOD, zoals het hydrofiel, slabbetjes en een ontzettend mooie thermosfles! (Die je zelf uiteraard ook héél goed kunt gebruiken)

LIEWOOD bamboe servies sets

LIEWOOD Bamboe servies

LIEWOOD drinkfles thermosfles

LIEWOOD thermosfles roze cat

 

Aan tafel met LIEWOOD

Naast de geweldige LIEWOOD bamboe servies setjes, zijn er ook setjes te krijgen met heel leuke snack kommetjes. Deze bamboe kommetjes worden per vier verpakt in twee verschillende prachtige kleuren combinaties. De kommetjes zijn groot genoeg voor een lekker tussendoortje! En als je dan toch aan het combineren bent, maak het dan helemaal af met een van de geweldige bijpassende placemats! 

Snack kommetjes liewood

LIEWOOD snack bowls blue mix

 

 

Follow us!

PinIt