Knutselen met Djeco voor jong en oud.

Hou jij ook zo van lekker knutselen met je kindje? Of ben je er juist helemaal niet van? Of je nou valt onder het ene of het andere kamp, de knutselspulletjes van Djeco bevallen je sowieso. Djeco heeft namelijk een uitgebreide collectie prachtige knutselspullen waar je kindje eindeloos mee aan de slag kan. Daarnaast is alles prachtig vormgegeven en handig en simpel in gebruik. Dit laatste voorkomt het meeste geknoei waar knutselen met kleine kinderen vaak mee gepaard gaat. Geen reden meer dus om je kleintje niet heerlijk te laten knutselen. Omdat de knutsel items van Djeco echt heel mooi zijn, zal je vast en zeker ook zelf geïnspireerd worden. Aan de slag dus!

Uitgebreide collectie

Djeco heeft een zeer uitgebreide knutsel en kleuren collectie. Zowel voor jongens als meisjes is er heel veel te koop. Of je kindje nou houdt van verven, kleuren, plakken of vouwen. Djeco heeft voor ieder wat wils. Het knutselspeelgoed van Djeco is verkrijgbaar voor verschillende leeftijden. Dit zorgt ervoor dat je kindje aan de slag kan met iets wat op dat moment in zijn leven geschikt is voor zijn kunnen en ontwikkeling. Knutselen is namelijk niet alleen maar leuk, maar ook nog eens ontzettend leerzaam! Daarnaast zijn knutselspullen altijd een succes om cadeau te geven. Laat je hieronder inspireren door een kleine greep uit de Djeco collectie.

Lees ook: Djeco muziekdoosjes

Djeco Stickersets

Stickervel My Little World

Djeco Stickersets. Stickers kan je nooit genoeg hebben. Ze maken een prachtige tekening helemaal af of stimuleren de fantasie van je kindje om juist een mooie tekening te gaan maken. Ook kan je ze gebruiken in allerhande knutselprojecten. Op het gevouwen hoedje, het geknutselde huisje, het zelf gemaakte bootje. Deze stickers van Djeco zijn geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ga voor de Partyset, de Baby Dieren stickervelset of juist de My Little World stickerset.

Djeco knutselen met waskrijtjes

Djeco wascokrijt Pastel wascokrijt Djeco

Deze Djeco wascokrijtjes zijn niet zomaar waskrijtjes. Ze zitten namelijk in een draaihuls en hebben een afsluitbare dop. Ideaal! Je zult merken dat zowel de handjes als je interieur door deze ingenieuze uitvinding een stuk minder onder het wasco zullen komen te zitten. Het wascokrijt is verkrijgbaar in pastelkleuren of de primaire kleuren met zwart en bruin. In ieder doosje zitten 8 verschillende kleuren. Kleuren met wascokrijtjes kan je kindje al heel snel. Geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 18 maanden.

Djeco schilderen op nummer

Djeco schilderen op nummer MelodieOok voor de wat ouderen kinderen heeft Djeco een uitgebreide collectie en mogelijkheden om heerlijk te knutselen en kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van het schilderen op nummer? Vanaf ongeveer 6 jaar kan je kindje dit al heel goed en wordt tijdens zijn artistieke uitspattingen uitgedaagd om zich nog verder te ontwikkelen. Schilderen op nummer van Djeco is goed voor de ontwikkeling, maar daarnaast vooral ook heel erg leuk om te zien. De prachtige illustraties zorgen ervoor dat er ook echt een mooi resultaat neergezet gaat worden. Een prachtige schilderen op nummer optie is bijvoorbeeld de Djeco Melodie. Tover de kleine, kleurrijke wereld van vogels te voorschijn met deze waterverfset. De set bestaat uit 8 verschillende mooie kleuren. De schilderset bestaat uit:

– 4 voorbedrukte kartonnen afbeeldingen met nummers,
– 8 verfkleuren en penseel in een afsluitbare plastic doosje,
– stap-voor-stap instructieboekje in beeld.

Follow us!

PinIt