Djeco muziekinstrumenten voor dreumesen en peuters

Muziekinstrumenten voor dreumesen en peuters. Bijna alle dreumesen en peuters genieten van muziek maken en liedjes zingen. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk en gezellig. Maar naast dat het leuk en gezellig is, is muziekmaken ook heel erg goed voor de ontwikkeling van je kindje. Bij het muziekmaken kan je de leukste liedjes zingen en ook zingen is ontzettend goed voor de ontwikkeling. Veel peuterspeelzalen en kinderdagverblijven besteden dan ook veel aandacht aan deze onderdelen. Maar ook thuis kan je hartstikke goed met je kindje aan de slag. Djeco heeft een uitgebreide collectie muziekinstrumenten. Helemaal speciaal ontwikkelt voor dreumesen en peuters. Veilig, handzaam en daarnaast ook nog eens prachtig om te zien.

Lees ook: Spelletjes voor peuters

Muziekinstrumenten stimuleren de ontwikkeling

Het valt je vast op wanneer je baby wat ouder wordt. Zodra hij een vrolijk liedje hoort, begint hij voorzichtig met zijn heupjes te bewegen en wiebelt het lijfje op en neer. Alles wat hij in handen krijgt fungeert al snel als slaginstrument om zo zelf muziek te maken. Zodra je kindje overstuur dreigt te raken, kan je hem vaak goed afleiden door zachtjes te neuriën en een liedje te zingen. Niks vreemds aan deze situaties; kinderen zijn dol op muziek. Liedjes stimuleren zijn spraak -en taalontwikkeling en wordt het geheugen getraind. Samen muziek maken met behulp van leeftijdsgerichte muziekinstrumenten is ontzettend goed voor de motorische ontwikkeling van je dreumes èn versterkt jullie band. Hoogste tijd dus om een selectie van de prachtige muziekinstrumenten van Djeco aan je voor te stellen!

Djeco Kindergitaar Animambo

Djeco gitaar

Djeco kindergitaar animambo. Goed voor de motoriek van je kindje. Ze leren zelf te spelen op de 4 snaren. De gitaar is gemaakt van hout en heeft prachtige illustraties. Deze gitaar past super leuk bij de andere muziekinstrumenten uit de Animambo serie van Djeco. er zijn tevens 2 reserve snaren meegeleverd. De gitaar is geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 3 jaar en staat garant voor urenlang samen zingen en muziek maken.
Afmeting doos 53x17x5cm.

Djeco speelgoed Xylofoon Animambo

Xylofoon Djeco Animambo

Djeco speelgoed xylofoon animambo. Een super leuke speelgoed xylofoon uit de speelgoed muziekinstrumenten collectie van Djeco Animambo. Deze speelgoed xylofoon heeft 5 verschillende tonen waar vol op geslagen kan worden door kleine muziekspelers. Eromheen een mooi vrolijk gekleurd visje. De speelgoed xylofoon is zeer kleurrijk en werkelijk prachtig om te zien. Hij wordt geleverd met 2 houten stokken. Leuke aanvulling in de collectie speelgoed muziekinstrumenten van Djeco. De Xylofoon is al leuk voor kleintjes vanaf ongeveer 18 maanden en helemala gemaakt van hout.
Afmeting 22x19x2.7 cm

Lees ook: Djeco kraamcadeaus

Djeco muziekinstrumentenset Animambo

Djeco percussie set

Djeco muziekinstrumentenset Animambo. Deze set is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. In de eerste set vind je een tamboerijn, castagnet en buistrom rasp. In de andere set houten muziekinstrumenten zit een tamboerijn, castagnet en maracas. Alles mooi passend bij elkaar met leuke illustraties erop. Hiermee kan je samen met je kindje heerlijk genieten van muziek maken en samen liedjes zingen. Ook alleen zal je kindje zich hier al snel mee kunnen vermaken. Omdat de instrumenten voorzien zijn van hele mooie illustraties, zijn ze als je baby nog kleiner is ook ontzettend leuk als babykamer accesoire te gebruiken.
Afmeting doos 32x18x6cm.

 

Follow us!

PinIt