Elodie Details, babyspullen met extra hoog design.

Elodie Details Speen

Elodie Details Speen

Elodie Details, steeds vaker komen we dit relatief nieuwe merk tegen op instagram en meer social media. Prachtige foto’s met nog mooiere producten van Elodie erop. Baby- en Peuter spullen waarbij is nagedacht over hedendaagse ouders, moeders die houden van mooie spullen. En waarom zou je jezelf niet omringen met iets moois voor je baby, alleen maar omdat je moeder bent geworden?

Elodie Details speen

Een Elodie Speen mag niet ontbreken in de collectie. Wat zijn ze mooi, de spenen zijn orthodontisch gemaakt. Prima dus voor het gebit van je kleintje en het grootste gedeelte van de spenen zijn in Zweden geproduceerd volgens de Europese normen en hiermee voldoen de Elodie spenen aan alle wet en regelgeving van Europa. Maar wat zijn ze mooi, leuk met de bijpassende speenkoorden, mogen deze zeker niet ontbreken in je baby uitzet.

Naast de Elodie spenen zijn er ook geweldige rugzakjes van Elodie Details. Speciale rugzakken voor de allerkleinsten. Voor als ze gaan

Elodie Details rugzakje

Elodie rugzak Graphic Grace

 

logeren, voor het eerst naar de peuterspeelzaal of voor een fijne herfst of winter picknick in het bos. Want want zijn de elodie rugzakjes handig hiervoor. Ze hebben een klein uitneembaar kussentje, waar je kleintje op kan gaan zitten buiten om lekker warm te blijven. Ook de thermo inzet aan de binnenkant van de Elodie rugzak houdt het drinken van je kleintje lekker warm of juist goed koel.
De rugzakken van Elodie zijn er in verschillende uitvoeringen, zo is er de Graphic Grace, mooi uitgewerkt in wit met zwart. Woodland green, lekker stoer voor de boys. Bedouin Stories in roze, blauw grijs tinten. Heel mooi voor meisjes.
Verder is er een leuke dot in zwart wit en zijn er een aantal effen kleurtjes.

Elodie Details heeft verder nog een uitgebreide collectie van opbergmanden en prachtige buggy’s. Met een Buggy van Elodie ben je echt wel de Bom op straat. De collectie van Elodie is verkrijgbaar bij onder andere:

Dreumes enZo

Baby Park

Elodie Details Buggy Graphic Grace

Follow us!

PinIt