Roze houten speelgoed; klassiek en prachtig

Djeco heeft in haar collectie prachtig roze houten speelgoed. Als je een meisje hebt, kom je er vaak niet onderuit. Je kleine prinsesje wil niks liever dan roze, roze en nog eens roze. En ook jongetjes hebben op jonge leeftijd vaak een voorkeur voor roze. Meestal past dit niet helemaal in het stijlvolle interieur dat jij zelf voor ogen hebt. Roze is vaak overweldigd, soms zelfs wat schreeuwend en overduidelijk aanwezig. Gelukkig heeft Djeco roze speelgoed in haar collectie, waar je wel heel blij van wordt! Stijlvol ontworpen, hoogwaardige kwaliteit en zo mooi dat het absoluut gezien mag worden!

Djeco ontbijttafel Lili Rose

Djeco ontbijttafelDit stijlvolle, houten ontbijttafeltje is prachtig gedecoreerd met alles erop en eraan. Bordjes, kopjes, bestek, bordjes. Zelfs een houten vaasje met vilt bloemen en een heus theepotje ontbreken niet aan deze prachtige set. Maak het tafeltje helemaal compleet met het tafelkleedje en servetten met servetringen. Het tafeltje is helemaal perfect op hoogte voor kleine kinderen en zal zorgen voor uren speelplezier.

 Lees ook: Djeco voor echt meisjes

Djeco Theeservies Lili Rose

Theeservies Lili RoseOnmisbaar in de speelgoed uitzet van ieder kind; het theeserviesje. Perfect voor de kleine theeleuten die niks liever spelen dan dat thee inschenken en gezellig samen opdrinken. Dit houten theeservies is werkelijk prachtig gedecoreerd. Een stevig dienblad met houten kopjes, een theepot, lepeltjes en schoteltjes. Maak er een echt feestje van met de bijgeleverde verjaardagstaart met kaarsjes, ‘echte’ theezakjes en suikerpot. Alles in een mooie kleur roze en met schattige bloemetjes erop.

 

Djeco Kaptafel Roze Flora

Kaptafel Djeco FloraDeze houten kaptafel heeft 1 spiegel en 2 lades. Berg in de laatjes gemakkelijk kleine spulletjes en accesoires op. Bijvoorbeeld elastiekjes, speldjes, nagellakjes of sieraden. Opgeruimd staat namelijk wel zo netjes. Het leuke is dat diverse items al meegeleverd worden. Allemaal gemaakt van prachtige hoogwaardig hout. Het staat garant voor urenlang speelplezier zonder dat je kindje daadwerkelijk onder de makeup komt te zitten. Zo hoort er bij deze kaptafel nagellak, lippenstift, een borstel, maar ook elastiekjes en een ring en armband. Een prachtige houten kaptafel waar elk meisje urenlang kap -en opmaakplezier mee zal beleven!

 

 

 

Lees ook: Paper lovers collectie van Djeco

Follow us!

PinIt