NIEUW! Djeco babyspeelgoed

DJECO heeft ontzettend leuk nieuw babyspeelgoed. Het babyspeelgoed van DJECO is al voor kindjes vanaf 12 maanden. Er zijn nieuwe houten puzzels, stapelblokken, poppetjes en nog veel meer!  Benieuwd geworden? Lees snel verder!

 

Babypuzzels

DJECO heeft al puzzels voor baby’s vanaf 12 maanden. Deze puzzeltjes zijn allemaal van hout gemaakt. De 2 puzzeltjes zijn knoppuzzels van DJECO. Leg de diertjes op de juiste plek en oefen zo samen met je kindje de fijne motoriek. Het eerste puzzeltje zijn boerderijdieren: kat, schaap, ezel en hond. Het tweede puzzeltje zijn dieren uit de jungle: olifant, giraffe, krokodil, tijger, en een papegaai. Mooie houten puzzels voor kinderen vanaf 12 maanden. De puzzeltjes van DJECO shop je hier.

Speelgoed poppetjes

Deze kunststof poppetjes zijn al voor kindjes vanaf 18 maanden. De  jungle dieren zijn van DJECO. Dit zijn kleine diertjes die per 7 verpakt zitten in een handig opbergkoker. Doordat ze aan de onderkant een luchtgaatje hebben, kunnen ze ook dienen als badspeelgoed! De andere poppetjes zijn de Artychou familie van DJECO. Deze poppetjes zijn BPA vrij en ook geschikt voor badspeelgoed. Naast poppetjes is er ook een speelboom waar de familie in kan wonen. Spaar ze allemaal! Dit speelgoed vind je bij Dreumes enZo.

Babu Bloki stapelblokken

Djeco stapelbokken baby Bloki

 

Babystapelblokken

Leerzame blokkentoren baby bloki Djeco, in prachtige pasteltinten en bedrukt met vrolijke diertjes. De diertjes doen alledaagse dingen, zoals eten, slapen, lezen en muziek maken. Ook staan op ieder blok figuren om te tellen met de cijfers erbij. Stapel samen de hoogste toren en leer ondertussen tellen. 10 stevige kubussen gemaakt van stevig karton. Deze blokken zijn voor kindjes vanaf 12 maanden en kun je hier kopen.

 

 

Follow us!

PinIt