Cam Cam Copenhagen baby- en kinderkamer

Cam Cam Copenhagen Organic Cotton

De producten van het Deense merk Cam Cam Copenhagen stralen een vorm van rust, luxe en zuiverheid uit. Textiel gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, met de mooiste printjes en kleuren, maken dit merk tot een groot succes. De collectie is zodanig ontworpen, dat de verschillende artikelen met elkaar gecombineerd kunnen worden, om een serene rust in de baby- en kinderkamer te creëren. Van hydrofiele luiers tot prachtige sierkussentjes, Cam Cam Copenhagen is een zeer compleet merk.

cam cam copenhagen organic cotton

Cam Cam Copenhagen Deens design voor de babykamer

Hydrofiele Luiers

De hydrofiele luiers zijn super zacht, en gemaakt van 100% biologisch katoen. In de mooiste printjes en prachtige kleuren, je wilt ze gewoon allemaal hebben! Een hydrofiele luier gebruik je natuurlijk om je baby lekker mee af te drogen, maar er is nog nog veel meer waar je een hydrofiele luier voor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als lakentje in de wandelwagen in de zomer. Stop er altijd een in je luiertas, en gebruik hem om je baby onderweg op te verschonen, zo blijft je matje lekker schoon. Maar ook als spuugdoek of inbaker doek is een hydrofiele luier goed te gebruiken! De hydrofiele luiers worden per stuk verkocht, of als setje van drie. Zo heb je altijd een matchend paar.

Can Can Copenhagen hydrofiele luiers

Cam Cam hydrofiele luiers

Muziekdoosjes in bijzondere vormen

De muziekdoosjes van Cam Cam Copenhagen zijn een lust voor het oog én oor! In de vorm van een luchtballon of een pauw een echte eyecatcher in de babykamer, en jouw kleintje droomt heerlijk weg op de muziek van ‘Summertime’ of ‘Lullaby’. Ben je weg van de luchtballon, weet dan dat er ook een prachtige lamp te krijgen is in de vorm van en luchtballon! Deze lamp is gemaakt van gedrukt papier, met een echt rieten mandje er onder!

Muziekdoosje Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen muziekdoosjes

Lamp luchtballon Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen hanglamp luchtballon

Follow us!

PinIt