Dit zijn de leukste kinderkleding merken van 2019

Niets is zo leuk als het kopen van kinderkleding. Alhoewel, soms kan het best lastig zijn.

Want waar koop je nou de leukste kinderkleding? Wat zijn de laatste trends? Waar vind je originele kleding? In dit artikel zetten wij alles op een rijtje!

Waar koop je de leukste kinderkleding?

In 2019 kun je er echt niet meer om heen: alles gebeurd natuurlijk online. Online winkelen kent veel voordelen. Zo zijn er veel leuke webshops te vinden die je anders misschien nooit had ontdekt! Ook kun je gemakkelijker prijzen, kleding en winkels met elkaar vergelijken. Bij vele webshops kun je zelfs zo filteren dat je alle kledingitems met de laagste prijzen eerst krijgt te zien. Gegarandeerd dat jij zo goedkoper uit bent!

Wat zijn de laatste trends?

De kinderkleding trends zijn over het algemeen een stuk stabieler, maar ze zijn vaak wel gerelateerd aan de high-fashion trends. Zo zijn bijvoorbeeld vaak de kleurentrends hetzelfde, en zien we sommige prints of motieven ook wel eens terugkomen. Handig dus om bijvoorbeeld Fashion Week in de gaten te houden! Begin 2019 was bijvoorbeeld de New York Fashion Week en daar kregen wij een sneak-peak te zien van de laatste trends op gebied van stijlen, kleuren en accessoires. De meest opvallende trends lijken botergeel en klaproos-rood te zijn, misschien een idee om alvast items in deze kleuren te gaan zoeken?

De leukste merken

Qua leuke kinderkleding merken doet vooral Vingino het erg goed. Vingino heeft altijd super stoere kleding voor zowel jongens als meisjes. Ze zijn vaak te herkennen aan de wat donkere kleuren en het logo die vaak op de kleding staat gedrukt. Een ander merk om in de gaten te houden is Ninni Vi, hier kun je terecht voor de leukste meisjeskleding. Als laatste is er nog B Nosy, nogmaals een super stoer merk met de leukste kleding voor jongens en meisjes! En ja ook deze merken kun je ook gewoon online vinden!

Je moet een widget, rij of vooraf gebouwde lay-out toevoegen voordat je hier iets ziet. 🙂

Follow us!

PinIt