Land of Kids Silhouette Lampen Dandelion of Safari

Land of Kids lampen worden in een Nederlands atelier met de hand gemaakt. Wel zo fijn, want zo kan Land of Kids de kwaliteit van alle kinderlampen goed waarborgen. De mensen achter Land of Kids zijn dan ook van mening dat een lamp zoveel meer is dan alleen een lichtbron. De lamp moet er mooi uitzien, natuurlijk als hij brandt, maar ook als hij niet brandt. Het is een stukje design en moet sfeer brengen op iedere kinderkamer en babykamer. De collectie van de lampen van Land of Kids wordt met grote regelmaat uitgebreid, waarbij goed gekeken wordt naar de laatste trends. Bij Land of Kids vind je een uitgebreide collectie van unieke hanglampen en plafondlampen voor zowel jongens als meisjes.

Land of Kids Silhouet lampen

De silhouet lampen voor de babykamer en kinderkamer brengen een magisch effect mee. Zodra de lamp aan gaat worden er extra details in de print zichtbaar, wat iedere keer weer tot verwondering leidt bij kleine kinderen. Een Land of Kids lamp zal een geweldige eyecatcher zijn in zowel de babykamer als kinderkamer.

Vind hier bijvoorbeeld de mooie roze silhouet plafondlamp Dandelion. Een prachtige plafondlamp waar vooral het hart van meisjes harder van gaat kloppen. Aan de buitenkant mooie roze stof met witte strikjes. Zet je de lamp aan dan vind je een compleet tafereeltje met een meisje en poesje in een lente veld.

Maar ook voor jongens is er een leuke variant plafondlamp met schaduw effect. Wat dacht je van de jongenskamer lamp safari? een mooie camel bruine lampenkap met groene bomen en struiken. Zet je de lamp aan, dan lopen de safari dieren je tegemoet.

Dandelion Silhouet lamp roze Land of Kids

Follow us!

PinIt