Little Dutch Adventure Pink collectie

Echt een mooie kleur deze Adventure Pink collectie van Little Dutch. Helemaal in dezelfde avontuurlijke stijl van de Adventure Blue collectie en Adventure Mint, vormen deze drie een prachtige basis voor iedere nieuwe babykamer. Avontuurlijk, hip en stijlvol. De roze kleur wordt gecombineerd met kraakheldere witte afwerkingen. Als basis vind je op de stoffen avontuurlijke plaatjes terug van vlinders, bijtje, bomen en bloemen. Gebruik het beddengoed van deze Adventure Pink collectie om je kindje naast een stylish ook nog eens een heel comfortabel slaapplekje te geven. Al het katoen van Little Dutch is namelijk niet alleen zijdezacht, maar ook nog eens heel erg comfortabel. En dat geldt uiteraard niet alleen voor het mooie beddengoed.

Ook de Swaddle doeken, Badcapes, Slabben en nog veel meer prachtige producten.
De Adventure Pink is een gewedlige basis voor elke babykamer. Er zijn namelijk uit dezelfde collectie ook hele leuke Babykameraccessoires verkrijgbaar.  Kijk bijvoorbeeld eens naar de bijpassende hanglampen en speelgoed. En weet je wat helemaal geweldig is? In de adventure serie komt Little Dutch ook nog eens met prachtige verf en behang in dezelfde kleuren en designs. Zo weet je zeker dat in het hele kamertje alles op elkaar is afgestemd. Makkelijk en ideaal! Het Adventure behang shop je ook gewoon hier bij ons in de shop!
Wil je meer variatie, combineer deze collectie dan bijvoorbeeld volledig in stijl met de White Leaves of  Grey Melange Collectie.

Follow us!

PinIt