Lamp kinderkamer Land of Kids

Toffe kinderkamer lampen

Land of Kids lampen voor de kinderkamer, hip design en ontworpen om de kinderkamer nóg leuker en gezelliger te maken. Hanglampen en plafondlampen met de leukste printjes en prachtige stoffen, dat moet je gezien hebben! Dus ben je op zoek naar een originele lamp voor de kinderkamer, of babykamer, lees dan even mee.

Hanglamp voor de kinderkamer

Een mooie hanglamp voor de kinderkamer kan soms een behoorlijke zoektocht zijn. Misschien wil je hem wel afstemmen op een thema, of precies in de goede kleur hebben. Bij Land of Kids vind je hanglampen met printjes, in thema’s. Zoals bijvoorbeeld jungle, panda’s, schattige lama’s of zelfs een sprookjesachtige silhouette lamp. Voor de babykamer vinden wij de wafel lampen werkelijk prachtig, en toe te passen in zoveel kamertjes, ook door het ruime aanbod in kleuren. De hanglampen worden geleverd met een wit pendelsnoer, en kunnen snel opgehangen worden.

Land of Kids hanglamp babykamer wafel

Hanglamp wafel mint

Het leuke van de Land of Kids hanglampen, is het brede aanbod. Je kunt dus kiezen voor de neutrale wafel, maar ook diverse schattige printjes, afgewerkt met een andere kleur band.

Land of Kids hanglamp jungle tijger groen

Hanglamp jungle tijger groen

Plafondlamp voor de kinderkamer

Land of Kids silhouette lamp dandelion mint

Plafondlamp Dandelion mintgroen silhouette

De plafondlampen van Land of Kids hebben een luxe uitstraling, ze worden netjes afgewerkt. Aan de onderkant van de lamp gaat een plastic melkglas plaat, waardoor het licht prachtig verdeeld wordt. Ook in de plafondlampen is een groot aanbod in kleur en prints.

De lamp die ons als eerste opvalt is de dandelion silhouette. Een prachtige neutrale lamp, met een roze of mintgroene kap. Maar wanneer de lamp aan gaat, verschijnt er een geweldig silhouette van een meisje in een bloemenveld, met bomen, bloemen en zelfs een katje. Dat is toch geweldig voor een babykamer of kinderkamer!?

land of kids wafel plafondlamp

Plafondlampen wafel Land of kids

Naast de dandelion, vinden wij de wafel lampen erg mooi, vooral voor een babykamer. In bijna elke denkbare kleur, van roze en mint tot aan hip okergeel. De wafel lampen worden gemaakt van een mooie kwaliteit wafelstof en zijn qua design tijdloos.

Staat er een mooie lamp tussen voor je, of ben je benieuwd naar de rest van de collectie? Bij Dreumesenzo.nl vind je het hele aanbod!

Ben je op zoek naar tips voor het inrichten van de babykamer? Lees dan hier onze tips!

Follow us!

PinIt