Het lekkerste recept voor sinterklaasavond

Een lekker sint recept voor sinterklaasavond, wie wil dat nou niet? Wij weten dat iedereen het erg druk heeft voor sinterklaasavond en daarom hebben wij gekozen voor een recept wat in handomdraai op tafel staat! Zelf een speculaascake maken? Wij leggen uit hoe je dat doet!

Speculaascake met pepernoten

Via Pinterest kwamen wij dit leuke recept tegen. Het is een overheerlijke speculaascake die makkelijk te bereiden is.

Ingrediënten

  • 200 gram boter (op kamertemperatuur)
  • 200 gram lichtbruine basterdsuiker
  • Snufje zout
  • 4 eieren
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 4 tl koek- en speculaaskruiden

Verwarm de over voor op 175 graden. Mix alle ingrediënten tot 1 geheel en plaats de cake in de oven gedurende 60 minuten. TIP! Voeg een klein beetje melk toe zodat de cake niet droog wordt!

 

Nog opzoek naar leuke sinterklaas cadeautjes?

Kijk dan eens bij Dreumes enzo! Deze online webshop voor baby en kinderartikel heeft talloze leuke sinterklaas cadeautjes. Van houten speelgoed tot leuke muziekdoosjes.

Djeco sneeuwbol nachtlampje

Djeco sneeuwbol hertje

Djeco sneeuwbol hertje

Wat vindt je bijvoorbeeld van deze leuke sneeuwbol lamp? Dit lieve nachtlampje glinstert in het donker en zorgt ervoor dat kindjes niet bang zijn in het donker.  Na 2 uur gaat dit lieve lampje vanzelf uit. De kleur jade groen maakt het natuurlijk helemaal compleet voor zowel jongens als meisjes.

Het sneeuwbol lampje kan je bijvoorbeeld hier bestellen.

 

 

 

 

Indigo Jamm Houten camper

Houten Camper van Indigo Jamm. Prachtig gemaakte houten camper van het merk Indigo Jamm. De camper is van zware kwaliteit en komt met een complete familie poppetjes en hondje. Het dak van de camper kan er vanaf, waardoor de poppetjes makkelijk op hun plekje gezet kunnen worden. Helpt de oog hand coordinatie, fijne motoriek en de ontwikkeling van het rollenspel bij je kleintje. De camper is al voor kinderen vanaf 12 maanden!

De indigo Jamm Houten camper shop je bij Dreumes enZo.

 

 

 

 

 

 

Follow us!

PinIt