3 tips om meer sfeer in huis te halen

Op zoek naar leuke accessoires om je woning meer sfeer te geven? In dit artikel geven we je drie leuke tips om inspiratie uit op te doen! Zo wordt het nog makkelijker om je woon- of bijvoorbeeld slaapkamer van een gezellige, sfeervolle inrichting te kunnen voorzien. Ook kan het verstandig zijn om op de persoonlijke blogs van interieurstylisten te kijken. Hier delen deze interieurstylisten vaak foto’s van de door hen ingerichte ruimtes. Het geeft je een goed beeld van de mogelijkheden die je tegenwoordig hebt om je woning sfeervol in te richten!

Tip 1: hang plankjes aan de wanden van je kamers
Om een ruimte meer sfeer te geven, kun je de wanden van deze ruimtes voorzien van kleine houten plankjes. Het hout heeft van zichzelf al een zeer warme uitstraling. Daarbij bieden de plankjes je ruimte om bijvoorbeeld kaarsenstandaards of fotolijstjes op te zitten. Het kan leuk zijn om de plankjes op verschillende hoogtes te hangen.

Tip 2: kies voor sfeervolle verlichting in huis
Naast de plankjes die je aan de muur kunt hangen, kun je ook voor nieuwe verlichting in huis kiezen. Denk bijvoorbeeld eens na over het gebruik van een stijlvolle Zuiver lamp in de ruimte die je sfeervoller in wilt richten. Zuiver is een zeer bekende producent van buitengewoon gezellige lampen.

Tip 3: plak behang op de muren van je kamers
Tot slot kan het leuk zijn om je kamers van een laagje behang op de muur te voorzien. Een wand is vaak behoorlijk kaal, waardoor enige opfleuring wenselijk kan zijn. Naast een laag behang zou je ook voor een likje verf kunnen kiezen. Het fijne aan behang is echter, dat je dit heel makkelijk weer van een muur kunt halen! Zo kun je hier een nieuwe laag van een ander type behang op plakken.

Follow us!

PinIt