Eigentijdse babycare van Luma.

Hoe fijn is het om lekker met je kindje te keuvelen tijdens ellenlange badsessies of andere verzorgingsrituelen? Uiteraard doe je dat het liefste met kwalitatief goede en veilige producten. Daarnaast is het leuk meegenomen wanneer het ook nog voldoet aan de hippe design eisen van nu. Laat die combinatie nou samengekomen zijn in het merk LUMA babycare!

LUMA babycare

LUMA babycare

De geboorte van LUMA babycare

Luma is eigenlijk het kleine zusje van het wereldwijd bekende merk Bébé-jou. Waar Bébé-jou staat voor ‘vertrouwd’, staat LUMA voor ‘design, eenvoud en eigentijds. In 2010 werd Luma in het leven geroepen om te voldoen aan de stijgende vraag voor niet alleen goede en veilige babyverzorgingsproducten, maar ook producten die qua stijl en design passen in de babykamer of badkamer van nu. Met hun eenvoudige design en prachtige kleuren zijn de producten van LUMA al een echte eyecatcher op zich.

Veiligheid voorop

Naast dat de producten van Luma gewoon heel mooi zijn, zijn ze ook nog eens veilig en gemaakt van de beste grondstoffen en materialen. Jouw kindje verdient uiteraard alleen het beste en dat is dit! De gebruikte kunststoffen zijn recyclebaar en vrij van weekmakers. Daarnaast zijn alle textiel producten voorzien van het bekende Oeko-label. Wat betekent dit? Dit label zorgt ervoor dat het product gemaakt is van onschadelijke materialen. De gezondheid van je kindje loopt dus geen enkel gevaar en dat is wel zo’n veilig idee!

Baby uitzetlijst

Ben je druk in de weer met je baby-uitzet lijst? Ga dan voor de complete LUMA babycare verzorgingsset. Met deze set kan je in één klap een heel stel voor-je-baby-aan-te-schaffen-producten wegstrepen. Daarnaast zijn ze allemaal matching en passen in eigenlijk iedere babykamer. Handig!
In de set vind je een babybadje, stabiele badstandaard, een badslang, badthermometer, badinzet, luieremmer met deksel, een manicuresetje en een kammetje en borsteltje voor de kleine haartjes van je kindje.

Als je dan toch in één keer de hele lijst wilt afwerken, ga je uiteraard voor de bijpassende billendoekjesdoosjes, aankleedkussenhoes, badjasje, heerlijke swaddle doeken en slabbetjes. Have fun met shoppen van deze te leuke producten!

Benieuwd geworden naar de collectie? Neem dan eens een kijkje op bijvoorbeeld Dreumes enZo.

Follow us!

PinIt