Metalen kapstokken voor kinderen

Eina designs metalen woonaccessoires vinden hun oorsprong in Israël. Daar begon Einat, moeder van 2 mooie kinderen met het ontwerpen van een paar leuke planken voor in haar eigen interieur.
Als snel kwamen daar metalen haakjes en kinderkapstokken bij. Eina Designs zijn geïnspireerd op de papierknipkunst en het silhouet theater, maar natuurlijk ook op de liefde voor kinderen en mooie decoratie voor zowel babykamer als kinderkamer. Ook in menig keuken of badkamer zal een metalen haakje van Eina niet misstaan.

Hippe metalen woonaccessoires geproduceerd in de fabriek van haar familie. Alle accessoires zijn gemaakt van metaal en worden afgewerkt met een gekleurde poedercoating. Dit geeft de mooie kleur aan alle artikelen.
De artikelen van Eina Designs worden heel secuur geproduceerd, een uitgebreid productie proces met daarbij een goede eindcontrole zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld geen scherpe randjes aan de metalen haakjes of boekenplanken zitten. Zo weet je zeker dat de producten veilig zijn voor kinderhandjes!

<h2>Woodland kapstok</h2>
De woodland kapstokken van Eina Designs zijn momenteel de best verkochte items binnen de collectie. De metalen kapstok beeld een schattig tafereeltje uit met hertjes, konijntjes, paddenstoelen en dat rondom een boom. Kortom een bosrijk geheel! De grijze woodland kapstok en de mintgroene woodland kapstok zijn daarbij onze absolute bestseller! &nbsp;

<h2>Wolk haakjes</h2>
Zijn ze niet schattig de wolken haakjes? Verkrijgbaar in verschillende kleuren zijn de wolken haakjes leuk voor de babykamer en kinderkamer. Je hangt de wolk haakjes gemakkelijk en stevig aan de muur met 2 schroeven. Leuk om te combineren met meer <a href=”http://www.dreumesenzo.nl/wolken-babykamer”>wolken accessoires</a> of met een hertjes haak.

Kijk ook eens hier voor een leuke kinderkapstok!

Follow us!

PinIt